Vedete printre Ingeri

Inscris de Boboc Ionela , pentru Spitalul din Cluj, Categoria: Teatru

” Vedete printre Ingeri” este un proiect care se va desfasura in fiecare saptamana acolo unde fiecare pacient (grup de pacienti) isi va vota favoritul saptamanii. ┬áPunem la bataie un teatru cu vedete indragite si respectate de public, bineinteles, vedetele noastre vor fi informate si instruite de gravitatea fiecarui pacient, acestia putand sa fie flexibili in orice discutie.

Dupa cantece si voie buna, pacientii vor putea sa poarte discutii , sa-si destainuie intamplarile, dorintele , fericirea sau necazul impreuna cu vedetele.
Inaugurarea proiectului se va face cu un invitat surpriza in prima saptamana, apoi fiecare isi va putea alege preferatul.
Stim cu totii ca mai ales in varsta prefera cantecele de voie buna, folclor, buna dispozitie si povestile anilor de aur. Ei bine, noi propunem un proiect pe viu, cu o vedeta in fiecare saptamana ,unde in cadrul spitalului fiecare vedeta isi va cunoaste pacientul sau pacientii, alaturandu-se campaniei “Vedete printre Ingeri “. Televizorul se intoarce live la cei din spitale care au nevoie de sprijin moral. Vedetele le pot ridica felul de a gandi si percepe viata, le pot intari moralul si le pot incanta cu muzica noastra romaneasca. Cei in varsta vor astepta cu sufletul la gura ziua aceea din saptamana cand o vedeta draga lor le va calca pragul !

Va imbratisez,

Ionela