Un tablou pentru fiecare

Inscris de Oana Chiriac, pentru Spitalul din Sibiu, Categoria: Pictura

Si pentru ca toti dorim, mai devreme sau mai tarziu, sa fim imortalizati intr-un fel sau altul – prin fotografie, desen, pictura sau muzica – am venit cu aceasta propunere. Toti vor avea parte de cate un tablou sau desen despre un moment de neuitat din viata lor sau din prezent (un portret sau un peisaj,etc..)la alegere. Nu va fi nevoie decat de o descriere catre artist cu ceea ce doresc. Toata lumea se bucura cand primeste un tablou!
Ma numesc Oana Chiriac si sunt o persoana cu doua meserii in domeniul artei: pictor si arhitect peisagist. Deoarece port o mare dragoste pentru amandoua, doresc sa le practic pe amandoua si nu doresc sa raman in urma cu absolut nimic. Ma incanta faptul ca pot printr-o pictura sau un desen sa surprind anumite momente (fericite sau mai putin fericite)din viata unei persoane, deaceea am venit cu aceasta idee de proiect. Am un portofoliu in care imi prezint lucrarile de pictura/desen :http://art-of-mine.deviantart.com/ si un site in care imi prezint serviciile din domeniul peisagistic: http://oanachiriacamenajaripeisagere.ro/
Pe viitor planuiesc sa pot imbina aceste doua meserii aparent asemanatoare, dar diferite, asa cum intr-un fel a reusit Burle Marx.

Link personal Oana Chiriac