Mai multă culoare

Inscris de incubator107 timișoara, pentru Spitalul din Timisoara, Categoria: Pictura

De ce noi, incubator107 timișoara organizatori?

Incubator107 timișoara e format din 3 oameni puși pe idei. Noi nu suntem efectiv artiștii de care spuneți că ar putea iniția proiecte în cadrul acestei campanii, noi suntem mai mult regizorii care adună oameni talentați și pasionați într-un context plăcut care să îi dezvolte pe alții, dar și pe ei. Punerea în contact, relațiile, schimbă percepții, stări de spirit, pot da o încredere extraordinară și aduc mari satisfacții. De aceea noi vom propune un program în care să îi aducem pe oameni împreună într-un context creativ.
Ateliere propuse: pictură pe mobilier/obiecte (din spital), pictură pe pereți (din spital), tango.

Grup țintă: adulți, bătrâni, copii.

Importanța activităților:

Pictura este o activitate care relaxează, dar jocul cu culorile, combinarea și punerea lor pe hârtie sau orice altă suprafață înseamnă și schimbare, înseamnă că iei atitudine, ai inițiativa de a produce schimbare. De la o coală albă la una cu buline, de la o tavă de mâncare într-o culoare banală, la o tavă de mâncare în culorile curcubeului, de la un perete mohorât la un perete pe care își întind aripile zeci de păsări. Activitatea de a picta, în sine, este plăcută, de multe ori pare a fi o activitate individuală, însă atelierul nostru va fi în grup. Vrem să picteze cu toții obiecte, mobilier și pereți. Să se bucure pictându-le și mai apoi să se bucure și alții de rezultatul final.

Tango-ul este emoție. La acest atelier se uită de gânduri conexe, exterioare și se simte muzica. Se construiește firesc un moment deosebit alături de partenerul de dans. Se creează momente frumoase, ce au ca fundație emoțiile. Se produce o cunoaștere a ta și a celuilalt datorită unei eliberări și ușurințe de a fi. Bucuria aparține celor care dansează, de aceea la acest atelier se va învăța tango, se va dansa mult, se va simți mult. E important acest dans pentru că are puterea de a te scoate din timp, are puterea de a-ți arăta că poți să simți atât de frumos, că ești tu ca om foarte frumos. Emoția poate da încredere și mai ales bucurie.

Desfășurare proiect:

Săpt1: 2 întâlniri pt. tango (adulți + bătrâni), 3 întâlniri pictură (copii)
Săpt2: 2 întâlniri pt. tango (adulți + bătrâni), 3 întâlniri pictură (copii)
Săpt 3: 2 întâlniri pt. tango (adulți + bătrâni), 3 întâlniri pictură (adulți + bătrâni),
Săpt4: 2 întâlniri pt. tango (adulți + bătrâni), 3 întâlniri pictură (adulți + bătrâni)
Ultima seară: Serată de tango

Link personal incubator107 timișoara