COPIII JOACA TEATRU

Inscris de Andrei Bratu, pentru Spitalul din Craiova, Categoria: Teatru

Copiii sunt o sursa de energie, entuziasm si buna-dispozitie. Prezenta lor aduce zambetul pe buze oriunde, oricand, cu atat mai mult intr-un spital in cadrul desfasurarii unei activitati artistice.
Ceea ce propunem noi este un proiect inedit: copiii joaca teatru. Ei vor realiza jocuri teatrale in care vor interactiona cu pacientii aflati in regimul de recuperare. Astfel, totul se intampla ‘aici si acum’, spectatorii fiind implicati activ. Cum? Prin sugestii de titluri, replici, pozitii, etc. Copii si pacienti ajung sa creeze un spectacol unic, irepetabil. Nu este nevoie de replici invatate de acasa, decor, scenariu si regie, totul fiind adaptabil la orice spatiu.
Teatrul Vienez de Copii lucreaza de cinci ani cu copii de varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Coordonatorii nostri sunt actori profesionisti cu experienta vasta in domeniu. Este singura institutie de gen, avand o mini-stagiune in fiecare an cu piese jucate integral de copii la Teatrul de pe Lipscani, Sala Rapsodia.
Revenind, ceea ce ne propunem este sa: venim in 4 week-end-uri si sa sustinem in cele doua zile (sambata dupa-amiaza si duminica dimineata) vizite vesele in saloanele spitalului.
Pentru a efectua aceasta activitate vom avea nevoie de:
-transport Bucuresti – Craiova pt un grup de 10 persoane
-diurna copii + supraveghetori/coordonatori
-cazare

Va multumim, sper sa fie cu folos,
Andrei Bratu
Organizator, Teatrul Vienez de Copii

Link personal Andrei Bratu