3 spitale din tara partenere

Publicat la data de 24.05.2012

Proiectele de terapie prin arta inscrise in cadrul programlui vor fi implementate pentru pacientii din trei spitale de la nivelul tarii. Continuam colaborarea foarte buna cu doua dintre spitalele partenere din prima editie a proiectului: Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Cel de-al treilea spital partener al celei de-a doua editii a proiectului “Arta pentru viata” este Spitalul de Psihiatrie Gheorghe Preda din Sibiu.

Prin “Arta pentru Viata” ajungi la o gama largă de suferinzi. Proiectul tau de terapie prin arta poate alina multi pacienti: diabetici sau cu probleme de metabolism, pacienti internati în sectiile de medicina interna, gastroenterologie sau ORL si desigur, cei mici din sectia de pediatrie. Asta nu înseamna ca trebuie sa livrezi o idee doar pentru un grup specific de pacienti. Din contra, regulile sunt flexibile. Dar, de exemplu, daca ai o idee care s-ar preta pentru copii, e bine de stiut ca poate avea acces la sectia de pediatrie.

Intra pe pagina dedicata spitalelor partenere si afla mai multe detalii despre spatiul in care iti poti implementa proiectul.